Menu

Обласний патріотично – образотворчий конкурс серед дітей шкільного віку Полтавської області «Самоврядування очима дітей» (далі – Конкурс) під назвою «Громада, в якій я хочу жити», проводиться серед дітей шкільного віку з нагоди Дня місцевого самоврядування. До участі в Конкурсі запрошуються також діти віком до 17 років, що мають статут внутрішніх переселенців.

 Конкурс проводиться серед дітей шкільного віку від 6 до 17 років Полтавської області та м. Полтава, а також дітей віком до 17 років, що мають статут внутрішніх переселенців та проживають наразі в Полтавській області. Стартує з 20 листопада 2023 року. Дата визначення переможців Конкурсу в грудні 2022 року методом онлайн-голосування на фейсбук-сторінці Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування». У кожній номінації учасник може представити лише одну роботу.

Конкурс відбувається в трьох вікових категоріях:

І - 6-9 років (включно);

ІІ - 10-12 років (включно);

ІІІ - 13-17 років (включно).

Роботи подаються до 20 грудня 2023 року включно, у форматі JPG, PDF (якісно відсканована копія малюнка або фотографія) на електронну адресу Асоціації Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. В темі листа пишеться слово – КОНКУРС, прізвище учасника і вікова категорія, в якій приймає участь.

У разі виникнення питань звертатися за телефоном 099 – 727-48-47 Оксана.

Основні вимоги до конкурсних робіт - образотворче мистецтво (графіка,

живопис) роботи повинні бути виконані в техніках: акварель, гуаш, кольорові

олівці, фломастери, кулькові та гелеві ручки.

Критерії оцінки дитячих робіт:

- творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення сюжету);

- рівень володіння технікою виконання, приладами та матеріалами;

- актуальність та повнота розкриття теми;

- охайність, старанність виконання роботи.

Вимоги до оформлення робіт – кожна робота повинна мати паспорт, в якому зазначено:

  1. Прізвище, ім'я конкурсанта (повністю)
  2. Вік конкурсанта
  3. Тематика роботи, назва роботи.
  4. Техніка виконання
  5. Назва творчого об'єднання (гуртка, студії, назва закладу, тощо)
  6. П.І.П керівника, контактна інформація, телефон

Умови відбору робіт – всі роботи будуть представлені на онлайн –голосування на офіційній сторінці Фейсбук Асоціації «ПОАОМС».

Визначення переможців конкурсу малюнків проводиться методом онлайн-голосування за кількістю лайків на офіційній сторінці Фейсбук Асоціації «ПОАОМС». Оригінали малюнків, які набрали найбільшу кількість голосів (лайків) повинні бути надіслані Укрпоштою на адресу Асоціації: м. Полтава, вул. Європейська 49 (Полтавський академічний симфонічний оркестр), 2 поверх, або на відділення Нової пошти № 12.

Нагородження переможців конкурсу – переможці конкурсу нагороджуються дипломами відповідно І, ІІ, ІІІ ступенів у кожній віковій категорії цінними подарунками та дипломами. Інші учасники конкурсу отримають Дипломи учасника.

Партнери і спонсори Конкурсу можуть заснувати спеціальні власні призи в будь-якій з номінацій.

Місце та час проведення церемонії нагородження переможців Конкурсу визначається додатково виконавчою дирекцією Асоціації «ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ».

вгору