Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 (тридцять восьма сесія сьомого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

08 травня 2020 року

 

Про внесення доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та заслухавши завідувача сектору економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Панасейко І. М. про внесення доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік,  сільська рада  ВИРІШИЛА:

  1. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, в таблиці 1. «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради ( у разі її створення), міської, селищної, сільської ради», (додаток 1).
  2. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської ради на 2020 рік, в таблиці 20. «Охорона та раціональне використання природних  ресурсів», (додаток 2).
  3. Внести доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, в розділі 5. Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської сільської ради на 2020 рік, в таблиці 7. «Інші заходи у сфері захисту і соціального забезпечення», (додаток 3).
  4. Доповнити розділ 5. «Основні завдання та механізми реалізації Програми соціально-економічного розвитку Сергіївської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» таблицею 21. «Субвенція з місцевого бюджету на фінансування забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах», (додаток 4).
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

           Сільський голова                                                                                                                                                                                         І. Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору