Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять дев'ята сесія сьомого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

10.07.2020

 

Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

 

         Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, розглянувши заяви громадян, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Відмовити громадянці Кочан Ользі Анатоліївні, жительці с. Розсошенці, у наданні дозволу на розробку пр0оекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель запасу комунальної власності розташованої у межах с. Качанове Сергіївської сільської ради, відповідно до частини сьомої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з прийняттям щодо вищезазначеної земельної ділянки рішення Сергіївської сільської ради від 10.07.2020 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах с. Качанове», де надано дозвіл учаснику бойових дій.
  2. Відмовити громадянці Лук'яненко Валентині Анатоліївні, жительці с. Качанове, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00га для ведення особистого селянського господарства із земель запасу комунальної власності розташованої у межах с. Качанове Сергіївської сільської ради, відповідно до частини сьомої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з прийняттям щодо вищезазначеної земельної ділянки рішення Сергіївської сільської ради від 10.07.2020 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах с. Качанове», де надано дозвіл учаснику бойових дій .
  3. Відмовити громадянину Стецюку Сергію Васильовичу, жителю с. Сергіївка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  4. Відмовити громадянці Боряк Ніні Іванівні, жительці с. Сергіївка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 1,3 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини четвертої статті 116 Земельного кодексу України, у зв’язку з використанням права.
  5. Відмовити громадянці Головні Галині Іванівні, жительці с. Сергіївка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  6. Відмовити громадянці Стеценко Наталії Юріївні, жительці с. Качанове у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,04 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, у відповідності до частини сьомої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю розташування земельної ділянки генеральному плану с. Качанове.
  7. Відмовити громадянці Стеценко Людмилі Петрівні, жительці с. Качанове у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,04 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, у відповідності до частини сьомої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю розташування земельної ділянки генеральному плану с. Качанове.
  8. Відмовити громадянці Карпенко Світлані Анатоліївні, жительці с. Качанове у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,04 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, у відповідності до частини сьомої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю розташування земельної ділянки генеральному плану с. Качанове.
  9. Відмовити громадянину Пустовгар Олександр Петрович, жителю с. Качанове у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,04 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, у відповідності до частини сьомої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю розташування земельної ділянки генеральному плану с. Качанове.
  10. Відмовити громадянці Лободі Надії Олексіївні, жительці с. Качанове, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,04 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, у відповідності до частини сьомої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю розташування земельної ділянки генеральному плану с. Качанове.
  11. Відмовити громадянці Шугай Лідії Олександрівні, жительці с. Качанове, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,03 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, у відповідності до частини сьомої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю розташування земельної ділянки генеральному плану с. Качанове.
  12. Відмовити громадянці Одинець Юлії Іванівні, жительці с. Качанове, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,04 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, у відповідності до частини сьомої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю розташування земельної ділянки генеральному плану с. Качанове.
  13. Відмовити громадянці Лук’яненко Наталії Петрівні, жительці с. Качанове, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,04 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, у відповідності до частини сьомої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю розташування земельної ділянки генеральному плану с. Качанове.
  14. Відмовити громадянину Буту Ігорю Анатолійовичу, жителю с. Сергіївка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 4,00 га для ведення особистого селянського господарства, відповідно до частини сьомої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з прийняттям щодо вищезазначеної земельної ділянки рішення Сергіївської сільської ради від 10.07.2020 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах с. Розбишівка».
  15. Відмовити громадянину Бут Наталії Іванівні, жительці с. Сергіївка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства. у зв’язку з прийняттям щодо вищезазначеної земельної ділянки рішення Сергіївської сільської ради від 10.07.2020 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах с. Розбишівка».
  16. Відмовити громадянці Сидорець Софії Іванівні, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини четвертої статті 116 Земельного кодексу України, у зв’язку з використанням права.

         17 Відмовити громадянці Шкабарі Любові Григорівні, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини четвертої статті 116 Земельного кодексу України, у зв’язку з використанням права.

  1. Відмовити громадянину Москальову Сергію Володимировичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  2. Відмовити громадянину Приходьку Леоніду Валерійовичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  3. Відмовити громадянці Домашенко Вірі Іванівні, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  4. Відмовити громадянці Данілейко Яні Володимирівні, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  5. Відмовити громадянину Верещаці Сергію Васильовичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  6. Відмовити громадянину Чубатому Сергію Петровичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  7. Відмовити громадянину Скоропису Сергію Вікторовичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  8. Відмовити громадянину Безвугляку Володимиру Васильовичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  9. Відмовити громадянину Сидорцю Анатолію Віталійовичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  10. Відмовити громадянці Косаренку Віталію Вадимовичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого  селянського  господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  11. Відмовити громадянці Задорожній Ніні Олексіївні, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  12. Відмовити громадянці Никін Ользі Григорівні, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  13. Відмовити громадянці Никін Світлані Вікторівні, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  14. Відмовити громадянці Кратенко Світлані Григорівні, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  15. Відмовити громадянину Козуб Сергію Васильовичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  16. Відмовити громадянину Кратенку Олександру Вікторовичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  17. Відмовити громадянці Гапоненко Інні Іванівні, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  18. Відмовити громадянці Торяник Надії Петрівні, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  19. Відмовити громадянці Шугай Тетяна Іванівна, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  20. Відмовити громадянину Гапоненко Олександру Павловичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  21. Відмовити громадянину Земляку Олександру Анатолійовичу, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням  графічного матеріалу.
  22. Відмовити громадянці Земляк Вікторії Олександрівні, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  23. Відмовити громадянину Шугаю Григорію Яковичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  24. Відмовити громадянці Кузьменко Ніні Василівні, жительці с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  25. Відмовити громадянину Кузьменку Олександру Миколайовичу, жителю с. Розбишівка у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  26. Відмовити громадянину Близнюку Руслану Анатолійовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  27. Відмовити громадянину Батурі Анастасу Олексійовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, у відповідності до частини шостої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з неподанням графічного матеріалу.
  28. Відмовити громадянину Коваленку Миколі Григоровичу, жителю с. Качанове, у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства із земель запасу комунальної власності розташованої у межах с. Качанове Сергіївської сільської ради, відповідно до частини сьомої статті 118 Земельного кодексу України, у зв’язку з прийняттям щодо вищезазначеної земельної ділянки рішення Сергіївської сільської ради від 10.07.2020 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах с. Качанове», де надано дозвіл учаснику бойових дій.

 

Сільський голова                                                                                                                                                                                                    І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору