Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(дев'ята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ

 

10.09.2021

Про проведення інвентаризації земельних ділянок загального користування

Керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 38 Земельного кодексу України, статті 57Закону України «Про землеустрій», Постановою Кабінету міністрів України від 05.06.2019 року №476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель», сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Провести інвентаризацію земельної ділянки для створення сіножатей загального користування (код КВЦПЗ 01.19) за межами населених пунктів на території Сергіївського старостинського округу орієнтовною площею 28,5 га.
  2. Провести інвентаризацію земельної ділянки для створення сіножатей загального користування (код КВЦПЗ 01.19) за межами населених пунктів на території Сергіївського старостинського округу орієнтовною площею 5,5 га.
  3. Провести інвентаризацію земельної ділянки для створення сіножатей загального користування (код КВЦПЗ 01.19) за межами населених пунктів на території Сергіївського старостинського округу орієнтовною площею 6,5 га.
  4. Провести інвентаризацію земельної ділянки загального користування, яка використовується як зелені насадження загального користування (код КВЦПЗ 07.08) за межами населених пунктів на території Качанівського старостинського округу орієнтовною площею 44,76 га.
  5. Провести інвентаризацію земельної ділянки загального користування, яка використовується як зелені насадження загального користування (код КВЦПЗ 07.08) за межами населених пунктів на території Качанівського старостинського округу орієнтовною площею 65,36 га.
  6. Провести інвентаризацію земельної ділянки загального користування, яка використовується як зелені насадження загального користування (код КВЦПЗ 07.08) за межами населених пунктів на території Качанівського старостинського округу орієнтовною площею 19,45 га.
  7. Провести інвентаризацію земельної ділянки загального користування, яка використовується як зелені насадження загального користування (код КВЦПЗ 07.08) за межами населених пунктів на території Качанівського старостинського округу орієнтовною площею 17,98 га.
  8. Провести інвентаризацію земельної ділянки загального користування, яка використовується як зелені насадження загального користування (код КВЦПЗ 07.08) за межами населених пунктів на території Качанівського старостинського округу орієнтовною площею 43,57 га.
  9. Рекомендувати:

9.1. Замовити суб’єктам господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель.

         9.2. Подати виготовлену технічну документацію із землеустрою на затвердження сільської ради.

 

 

Сільський голова                                                                               І.Г. Лідовий

Карта захисних споруд полтавської області

вгору