Menu

 

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(двадцять шоста позачергова сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

23 травня 2023 року

 

Про затвердження кошторисної частини проєктної документації за робочим проєктом Реконструкція нежитлової будівлі (колишньої контори) під АЗПСМ з впровадженням енергозберігаючих заходів по вул. Центральна, 4 в с. Сергіївка Миргородського району, Полтавської області

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши кошторисну частину проєктної документації за робочим проєктом Реконструкція нежитлової будівлі (колишньої контори) під АЗПСМ з впровадженням енергозберігаючих заходів по вул. Центральна, 4 в с. Сергіївка Миргородського району, Полтавської області, сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити кошторисну частину проєктної документації за робочим проєктом Реконструкція нежитлової будівлі (колишньої контори) під АЗПСМ з впровадженням енергозберігаючих заходів по вул. Центральна, 4 в с. Сергіївка Миргородського району, Полтавської області в сумі 12186,028 тисяч гривень, у тому числі будівельні роботи 9263,994 тисяч гривень, устаткування 0,00 тисяч гривень, інші витрати 2922,034 тисяч гривень.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвиткуСергіївської сільської ради Гадяцького району Полтавської області.

 

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору