Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

13.05.2024                                                                                                        №58

 

Про взяття на облік дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах, ********* *********** ***********, **.**.2013  р.н.

Керуючись підпунктом 4 пункту «б» частини першої статті 34, пунктом 3 частини четвертої статті 42, статтею 53, частиною шостою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», пунктів 4, 7 постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 №585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», на підставі протоколу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Сергіївської сільської ради №5 від 13.05.2024 р., з метою забезпечення захисту прав дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, забезпечення реалізації державної політики щодо захисту прав та інтересів дитини, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

  1. Взяти на облік Служби у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської ради дитину, яка опинилися у складних життєвих обставинах, ******* ********** *********, **.**.2013 року народження.
  2. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на Службу у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника Служби у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської ради Храпаль В.І.

 

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору