Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

 

27.05.2024                                                                                                           №65

 

Про затвердження кошторисної частини проєктної документації за робочим проєктом «Капітальний ремонт сільського клубу по вул. Клубна, 10 в с. Качанове Миргородського району Полтавської області (коригування)»

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про регулювання містобудівної діяльності» постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року №560 «Про затвердження Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», розглянувши кошторисну частину проєктної документації за робочим проєктом «Капітальний ремонт сільського клубу по вул. Клубна, 10 в с. Качанове Миргородського району Полтавської області (коригування)» та позитивний експертний звіт ТОВ «НВП «Міжрегіональної будівельної експертизи» №0211-24Е від 27.05.2024 р., виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити кошторисну частину проєктної документації за робочим проєктом «Капітальний ремонт сільського клубу по вул. Клубна, 10 в с. Качанове Миргородського району Полтавської області (коригування)» у поточних цінах станом на 27.05.2024 р. в сумі 1455,407 тисяч гривень, у тому числі будівельні роботи – 1091,202 тис. грн.; устаткування – 0,00 тис. грн.; інші витрати – 364,205тис. грн.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвиткуСергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області.

 

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору