Menu

                                                              

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

РІШЕННЯ

 

29 липня 2024 року                                                                                            №93

 

Про надання одноразової матеріальної допомоги 

      

Керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення тридцять другої сесії восьмого скликання від 20.12.2023 року «Про затвердження комплексної Програми «Турбота» на 2024 рік, рішення тридцять другої сесії восьмого скликання від 20.12.2023 року «Про затвердження Програми «Підтримка народжуваності» на 2024 рік», рішення тридцять другої сесії восьмого скликання від 20.12.2023 року «Про внесення змін до Комплексної Програми підтримки ветеранів війни, Захисників та Захисниць України – які фактично проживають на території Сергіївської громади», з метою фінансової та соціальної підтримки осіб, що потрапили у скрутні життєві обставини, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

        

  1. Надати жителю села Сергіївка Миргородського району гр. **** ******** ********  одноразову адресну матеріальну допомогу у розмірі 1 (одна) тисяча гривень на його лікування.
  2. Надати жительці села Розбишівка Миргородського району гр. ****** ******* ********* року народження пільги з оплати житлово-комунальних послуг у межах норм, передбачених законодавством для членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України у розмірі 5 (п’ять) тисяч гривень.
  3. Надати жителю села Сергіївка Миргородського району гр. ********* ******** ********  ******* року народження одноразову адресну матеріальну допомогу пораненому (середній ступінь) Захиснику України, який фактично проживає на території Сергіївської сільської територіальної громади та мобілізований відповідно до Указу Президента №69 від 24.02.2022 року після повномаштабного вторгнення російської федерації на територію України у розмірі 30 (тридцять) тисяч гривень.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності Ісаєнко О.Ю..

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору