Menu

                                                                 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

РІШЕННЯ

 

29.07.2024                                                                                                         №94

 

Про зміну поштової адреси індивідуального житлового будинку №2 по вулиці Леніна в селі Розбишівка Миргородського району Полтавської області

      

 Відповідно до підпункту 10 пункту «б» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши  заяву громадянина Михайлика Сергія Олексійовича про зміну поштової адреси індивідуального житлового будинку №2 по вулиці Центральна в селі Розбишівка Миргородського району Полтавської області, що належить йому на праві договору купівлі-продажу  будинку серії ВАМ №251495 від 8 липня 2003 року, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

        

  1. Змінити поштову адресу  індивідуального житлового будинку,  який належить на праві особистої власності громадянину Михайлику Сергію Олексійовичу, а саме: нумерацію будинку з номера 2 на номер 2а, вулицю Леніна на вулицю Центральна (відповідно до розпорядження сільського голови №2о.д. від 20.01.2016 «Про перейменування назв вулиць та провулків на території сільської ради» затвердженого рішенням п’ятої сесії сьомого скликання Розбишівської сільської ради Гадяцького району Полтавської області від 01.02.2016 року «Про затвердження розпорядження сільського голови №2 о.д. від 20.01.2016 року «Про перейменування назв вулиць та провулків на території сільської ради»»).
  2. Старості Розбишівського старостинського округу Сергіївської сільської ради (Коркішку О.І.) провести відповідні зміни в книзі погосподарського обліку №3 Розбишівського старостинського округу Сергіївської сільської ради (с. Розбишівка).
  3. 3. Копію цього рішення направити: гр. Михайлику Сергію Олексійовичу.

 

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору