Menu

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

РІШЕННЯ

 

29.07.2024                                                                                                         №95

 

Про зміну поштової адреси індивідуального житлового будинку №8 по вулиці Першотравнева в селі Розбишівка Миргородського району Полтавської області

      

 Відповідно до підпункту 10 пункту «б» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши  заяву громадянина Цимбала Миколи Миколайовича про зміну поштової адреси індивідуального житлового будинку №8 по вулиці Першотравнева в селі Розбишівка Миргородського району Полтавської області, що належить йому на праві Свідоцтва про право особистої власності на жилий будинок №01 від 10.05.1988 року, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

        

  1. Змінити поштову адресу  індивідуального житлового будинку,  який належить на праві особистої власності громадянину Цимбалу Миколі Миколайовичу, а саме: нумерацію будинку з номера 8 на номер 12, вулицю Першотравнева на вулицю Козацька (відповідно до рішенням тридцять третьої сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області від 26.01.2024 року «Про перейменування та уточнення площ, вулиць і провулків в населених пунктах Сергіївської сільської територіальної громади»).
  2. Старості Розбишівського старостинського округу Сергіївської сільської ради (Коркішку О.І.) провести відповідні зміни в книзі погосподарського обліку №6 Розбишівського старостинського округу Сергіївської сільської ради (с. Розбишівка).
  3. 3. Копію цього рішення направити: гр. Цимбалу Миколі Миколайовичу.

 

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору