Menu

                                                                

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

02.09.2024                                                                                                         №102

 

Про виділення матеріальних цінностей з матеріального резерву Сергіївської сільської територіальної громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

 

Керуючись ст.36 п. 3 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 09.02.2001 № 80/2001 «Про заходи щодо підвищення рівня захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру» та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 р. №775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», постанови Кабінету Міністрів України від 24 липня 2019 р. №657 «Про внесення змін до Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», рішення виконавчого комітету Сергіївської сільської ради від 17.06.2024 року №38 «Про номенклатуру та обсяги місцевого матеріального резерву Сергіївської територіальної громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», на підставі протоколу засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сергіївської сільської ради від 12.06.2024 №6, з метою забезпечення запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, надання термінової допомоги постраждалому населенню, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Виділити безоплатно з місцевого матеріального резерву Сергіївської сільської територіальної громади для ліквідації наслідків стихійного лиха 5 листів шиферу восьми хвильового жительці Розбишівського старостинського округу Скляр Т.В. (соціально незахищена категорія населення, пенсіонер, що знаходиться на обслуговуванні ЦНСП Сергіївської сільської ради) .
  2. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Сергіївської сільської ради документально оформити передачу матеріальних цінностей. Забезпечити списання матеріальних цінностей з балансу Виконавчого комітету Сергіївської сільської ради згідно вимог бухгалтерського обліку.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дичка О.Р.

 

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору