Menu

                                                             

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

02.09.2024                                                                                                         №106

 

Про розгляд акту за результатами цільової перевірки здійснення виконкомом Сергіївської сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади від 31.07.2024

 

 Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 06.02.2013 №28 «Про організацію райдержадміністрацією контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади» та Плану здійснення райдержадміністрацією (райвійськадміністрацією) контролю за виконанням виконавчими комітетами сільських, селищних рад делегованих повноважень органів виконавчої влади згідно із Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» на 2024 рік затвердженого начальником Миргородської райвійськадміністрації 22.12.2023, розглянувши акт за результатами цільової перевірки здійснення виконкомом Сергіївської сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади від 31 липня 2024 року, виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Прийняти до відому акт за результатами цільової перевірки здійснення виконкомом Сергіївської сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади від 31 липня 2024 року, згідно статті 34 «Повноваження у сфері соціального захисту населення» (Копія акту додається).
  2. Посадовим особам виконавчого комітету Сергіївської сільської прийняти до використання в роботі зазначені пропозиції в акті за результатами цільової перевірки здійснення виконкомом Сергіївської сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади.
  3. Службі у справах дітей виконавчого комітету Сергіївської сільської ради:

- тримати на постійному контролі родини, де є ризик вилучення дітей від батьків та позбавлення батьків батьківських прав;

- забезпечувати влаштування дітей, які набули правового статусу, до сімейних форм виховання (опіка, піклування, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу).

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дичка Олега Романовича.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

 

Вкладення:
Скачати цей файл (АКТ.pdf)АКТ.pdf

Карта захисних споруд полтавської області

вгору